Fredagsbar med Bøgedal Bryghus

Posted on Jun 7, 2016 |

Bøgedal Bryghus erklærer baren for åben denne fredag, hvor du har mulighed for at smage dig igennem en hvedeøl med vildgær; en ravfarvet engelsk indian pale ale med restsødme og smag af citrus; og en stout med karamel- og chokolademalt, ristet byg, valset havre og mørk sirup.

Brygger og medstifter af Bøgedal Bryghus, Gitte Holmboe, tager turen fra Vejle for at skænke fredagsøl fra fadølshanerne og fortælle hvorfor den 3 stjernede Michelinrestaurant Maeemo i Oslo sværger til deres hvedeøl.

Bøgedal No. 500

De tre øl, der vil kunne smages er:

Bøgedal Vild Hvede
Bøgedal No. 513
Bøgedal No. 500 (ny)

På Maaemo serveres Bøgedal Bryghus’ hvedeøl med noget så enkelt som godt brød og smør. Denne fredag vil der ligeledes være mulighed for at smage øl med groft hvedebrød fra The Bread Station og saltet smør af biodynamisk fløde fra Naturmælk til.

Leave a Reply