Italiensk dag i Torvehallerne med La Treccia

Posted on May 25, 2016 |

Omegns tætte samarbejde med det italienske økologiske ostemejeri La Treccia har givet anledning til fejring af Italiens nationaldag i Torvehallerne. Så på ’Festa della Republica Italiana’ d. 2. juni, går Torvehallernes italienske stader sammen om at omdanne det københavnske madmarked til et stykke af Italien. Dagen vil blive fejret med det bedste inden for italiensk gastronomi.

Italiensk_dag

Program:

Oscar og hans fætter Luca fra La Treccia tager en mini osteproduktion med og laver den blødeste burrata i Omegns stade, kl. 16-18

Norcino, der forhandler italienske specialiteter, vil servere smagsprøver på stuzzichini, der er ristet brød med Il Fornaio med friskskåret kød, ost og grillede økologiske artiskokker på toppen, kl. 10-19

Gorm’s er elsket for sine gourmetpizze med sprød bund og smagfulde italienske råvarer. Det eneste du skal gøre, er at udvælge din gourmetpizza, så fører Gorm’s de stolte traditioner videre, kl. 10-19

Lautia, Torvehallernes velassorterede vinhandel, helliger dagen til den italienske aperitif Aperol. Lautia sætter parasoler op og skænker kølig Aperol Spritz med Prosecco, kl. 10-19

Is à Bella sørger for desserten i form af hjemmelavet italiensk is og espresso. Vælg mellem italienske klassikere som limone, fragola eller kast dig ud i ricotta og karamelliseret figen. Der vil også være mulighed for at blive introduceret til Crema Fredda al Caffè, der er en dessert bestående af kold cremet kaffe, kl. 10-19

Buon appetito!

Leave a Reply