Det sure med det syrlige

Posted on Feb 3, 2016 |

Købmand Martin Petersen er en mand, der normalt tager det sure med det søde. Men nu er det slut. Tiden er inde til det sure. Sur øl.

At Omegn, som den lokale landhandel og ølbar den er, har en forkærlighed for god øl, fornægter sig ikke. Derfor har købmand Martin Petersen udvalgt Herslev Bryghus’ Mark-serie af spontangæret øl med varianter såsom hø, æble og hamp. Mark-serien er brygget på vand fra det lokale vandværk samt korn og hø fra Herslev Bryghus’ marker, efter økologiske forskrifter.

forside2

Fredag d. 5. februar kl. 12-18 kan du smage den spontangærede øl, der er brygget a la lambic. Der vil også være mulighed for at få en bid økologisk brød med en blanding af olie og øleddike også fra Herslev Bryghus. Øleddiken får sin smag af malt fra øllet og sødme fra restsukkeret i ølproduktionen.

Du kan som altid drikke øl i baren eller købe med hjem.

Skål!

Leave a Reply